Oslavy Dňa rodiny

Deň rodiny

Šťastná rodina je ten najkrajší Boží dar. Podobá sa naladenej lýre – každá struna vydáva iný tón, a predsa spolu vytvárajú krásnu harmóniu.

V takejto harmónii pri príležitosti Medzinárodného dňa rodiny sme aj tento rok v máji usporiadali oslavy tohto výnimočného dňa. Aj keď nám počasie vôbec neprialo, naše spoločné strávené chvíle to vôbec nepokazilo, práve naopak, ani upršané popoludnie nás neodradilo si tento deň skutočne užiť. Deň v sprievode rodičov a príbuzných plný zábavy, smiechu, s množstvom zážitkov a dobrej nálady sme prežili v našich priestoroch, kde zavládla skutočná rodinná atmosféra.

Rodičov sme potešili krátkym kultúrnym programom i výborným gulášom a rodičia nás skutočne chutnými koláčikmi. Okrem toho si každý prišiel na svoje aj pri ďalších aktivitách. Jedni sa tešili z maľovania na tvár, iní sa do sýtosti vytancovali na diskotéke. Vďaka vizážistkám Mary Kay Janke Hybeľovej a Zuzke Olčákovej strávili príjemné nezvyčajné  popoludnie aj „domčekové“ mamičky, ktoré si tieto chvíle nesmierne užívali. Veselil sa každý a nik neodchádzal bez šťastného úsmevu. Veríme, že si takýto úžasný rodinný deň zopakujeme aj o rok.

Naše poďakovanie patrí vizážistkám Mary Kay za profesionálne líčenie a štedrým poľovníkom za mäso na guláš. Ďakujeme.